Меню сайту
Розділи новин
Гроші по-херсонськи [5]
Культура та відпочинок [15]
Cуспільно-політичне життя [45]
Афіша та анонси [25]
Люблю поїсти [7]
Наше опитування
Як часто Ви купуєте для себе книжки?
Всього відповідей: 45
Головна » 2008 » Квітень » 19 » Удар мистецтвом по сміттєзвалищах
Удар мистецтвом по сміттєзвалищах
00:08

Сьогодні, в суботу 19 квітня, в Україні відбувається  день навколишнього середовища. Цей день в різні роки відзначають однаково, в основному проводять суботники, саджають дерева, підфарбовують їх, прибирають сміття і т. ін. Простіше кажучи, роблять все те, на що весь рік старанно забивали. Але цього року до такого дня громадські організації міста Херсона підготували непересічний захід. Центр молодіжних ініціатив «Тотем» та громадський рух «Відродження Херсона» презентували серію оригінальних листівок присвячених загальному ставленню населення нашого міста до чистоти на вулицях та проблемі стихійних сміттєзвалищ під назвою «Крик душі херсонця».

Організатори пояснюють свою ініціативу: «Ми вважаємо, що просто прибирання за допомогою різних служб та комунальних підприємств замало. Важливо, щоб херсонці подивилися на себе і на свої вчинки з іншого боку і зрозуміли, що вулиці міста – то є також така сама територія їх проживання, як і власний будинок. І чистота на вулицях залежить так само від них самих, як і від комунальних служб».

Випуск листівок є першим кроком проекту «Мій дім – фортеця без сміття?», що розпочинає ЦМІ «Тотем». Дані листівки переслідують дві важливі цілі – соціальну та виховну. На зворотному боці листівки вказані телефони служб, які можуть допомогти вирішити проблему зі стихійними звалищами. Крім того такою листівкою можна від усієї душі привітати сусідів, які смітять, чи працівників комунальних служб, що не бажають прибирати сміття. Як її не крути, все одно ефект буде!

Організатори коментують: «Наші листівки мають потрійну дію: показують небайдужість деяких херсонців до проблеми навколишнього середовища, привертають увагу байдужих і закликають до реальних дій всіх інших».

Крім листівок, що будуть поширені серед молоді, у рамках проекту відбудеться мобільна виставка колекції написів (по вузах) і фотовиставка «Брудне обличчя міста», про що ми вас із задоволенням інформуватимемо.

На благо суспільства удар тримав Туренко Єгор


 





















Категорія: Культура та відпочинок | Переглядів: 1275 | Додав: Єгор | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Григорій Голяш  
0
Гарно. Молодці.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz