Меню сайту
Розділи новин
Гроші по-херсонськи [5]
Культура та відпочинок [15]
Cуспільно-політичне життя [45]
Афіша та анонси [25]
Люблю поїсти [7]
Наше опитування
Як часто Ви купуєте для себе книжки?
Всього відповідей: 45
Головна » 2008 » Травень » 27 » Херсонщина дала відповідь дешевим польським свиням
Херсонщина дала відповідь дешевим польським свиням
15:28

17 травня у Херсоні на вул. Карла Маркса,91/15 ЗАТ "Фрідом Фарм Інтернешнл" відкрило свій фірмовий магазин з продажу свинини за ціною виробника. Участь в урочистому відкритті магазину взяв голова обласної державної адміністрації Борис Сіленков та заступник голови обласної державної адміністрації Анатолій Осінній.

"Два перших фірмових магазини цього товариства будуть відкриті в Херсоні. Далі обласна державна адміністрація сприятиме розміщенню таких фірмових точок продажу на центральних ринках міст Нова Каховка, Цюрупинськ", - сказав Борис Сіленков. Це дозволить забезпечити споживача якісною, екологічно чистою продукцією нашого херсонського товаровиробника за ціною в середньому на 10 грн нижче ніж ціна на ринках міста Херсона, підкреслив голова обласної державної адміністрації.

Як сказав Борис Сіленков, нещодавно він зустрічався із керівниками супермаркетів області, під час якої досягли домовленості, що останні працюватимуть над встановленням безпосередніх зв'язків із товаровиробниками регіону.
Також планується ввести в практику програму, за якої виробники кожен день будуть отримувати інформацію щодо ціни на продукцію на ринках. І щойно ціни на ринках Херсона будуть знижуватися, виробник одразу корегуватиме ціни на свою продукцію в асортименті.
З втіленням такої програми в області та відкриттям мережі магазинів із цінами виробника, ціни на м'ясну продукцію на ринках області будуть знижуватися і не перевищуватимуть 35 грн за кг м'яса. Це наше завдання із яким ми найближчим часом впораємося, підсумував Борис Сіленков.
ЗАТ "Фрідом Фарм Інтернешнл" - найбільший в області виробник свинини планує реалізувати на внутрішньому ринку через спеціалізовані фірмові точки продажу свою продукцію із річним обсягом близько 2,5 тис. тонн.

За матеріалами прес-служби ОДА

Категорія: Гроші по-херсонськи | Переглядів: 1356 | Додав: Єгор | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz