Меню сайту
Розділи новин
Гроші по-херсонськи [5]
Культура та відпочинок [15]
Cуспільно-політичне життя [45]
Афіша та анонси [25]
Люблю поїсти [7]
Наше опитування
Як часто Ви відвідуєте вистави театру ім. М. Куліша?
Всього відповідей: 63
Головна » 2008 » Червень » 4 » «кРОК у майбутнє» Херсона
«кРОК у майбутнє» Херсона
09:27

Херсон не перестає дивувати. Адже ми важко відмовляємося від  своїх звичок. А в нашому місті ми звикли, що концерт Тіни Кароль - велика подія і молоді місце на лавках з пивом в руках. А тут оп! І механізм починає розвалюватись. А все через людей. Ініціативних.

 І саме таким чином Херсон здобув нову традицію, не звичку, а саме традицію, проводити рок фестиваль «кРОК у майбутнє». Минулого року 1 вересня ми змогли побачити перспективні гурти Херсона та України і звіcно «Smokie», про яких не можна сказати, що вони порвали публіку, але навели імлу ностальгії. Минулоріч була запланована конкурсна форма проведення, але у організаторів було надто мало часу на підготовку, бо якось спонтанно все вийшло.

  Цього ж року фестиваль таки пройде у вигляді конкурсу. Буде наявне і SMS-голосування і стандарт для таких заходів - журі. Відбуватиметься то все на набережній парку Слави 31серпня-1 вересня. Основним девізом є пропаганда рок музики і здорового способу життя. В якості призу – запис на студії «White», а найдивнішим, як на мене, є участь самого гурту White у конкурсі..

Пауза для роздумів ... 

 Але до того ще дожити варто. Тому пропоную поговорити про відбірковий тур цього фесту, який відбувся 29 травня у кіноконцертному залі «Ювілейний». Участь брали 8 Херсонських гуртів, як молодих так і не дуже (криголамівці вже мають 25 річний стаж, до речі, кого цікавить, можна відвідати їх концерт у Трудових резервах, що на Суворова, 6 червня. Вхід 15 грн). Дійство почалося трохи з запізненням, як зазвичай таке буває, але то навпаки дозволило натовпу потерпати від бажання дізнатись, а що ж таке відбуватиметься, хто переможе, хто буде хедлайнером фестивалю на набережній. Та й просто більшість з людей прийшла аби підтримати друзів, бо всі «рокери» в одній тусі варяться. Концерт пройшов на нехарактерному для Херсона рівні з парочкою належних атрибутів : слем, шалені стрибки і викрики (це ж я про публіку. Зрозуміло?). Апаратура і звучання також не принесли лаж. Деякі гурти, наприклад гаражно-гранжеві хлопці і Марго з «Другого потока» вперше себе почули на сцені і нарешті дізнались, як все ж таки звучать їхні інструменти, бо коли концерт в комунікаціях проходить на самотужки зтягненій апаратурі, то не дуже розчуєш, що за музику витинаєш. Грали тут і відомі гурти-побратими «Їжаки сміються» та «Shoes company», але перемогли всеодно «Янсен кукансен». Хоча всі були здивовані рішенням журі. А особливо музиканти, які були впевнені у своєму беззаперечному лідерстві. Найрозумнішим виявився Криголам – все ж таки немолоді дядьки там вгравають, вони перед подачею заяви прочитали умови. І зареєструвалися , як представники німецької громади міста Херсона. Тепер вони автоматично у фіналі. Гратимуть на одній сцені з гуртом….

 

…«PAIN», гурт зі Швеції, який набув популярності роки 2 тому з річчю «Shut ur mouth», він, звісно, не є найпопулярнішим, але той факт, що на другому фесті виступає гурт, про який знають в Європі зараз, а не який гримів, коли я ще була у своєї мами в пузі, та ще й безкоштовно... дає надії, що колись ми в нашому рідному місті побачимо найвизначніших метрів сучасної сцени.

 Ну то, що ж кРОКуймо???

 

                                               На фесті стрибала Оксана Лихожон

Категорія: Культура та відпочинок | Переглядів: 1667 | Додав: Єгор | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 4
4 Mavka  
0
дивно.. і так майже в усіх херсонських ЗМІ: не пишуть про Within Temptation, хоча вони теж приймали участь у фесті.. суперова група:)

3 Wicked Clown  
0
Пейн - это нечто! Не пожалел, что пошел. Просто Круто. Куда там нашим исполнителям до пейна...

2 lolik  
0
Супер співав Пейн !!! В мене охріп голос :)))
Дюди теж були супер !!!

1 Фео  
0
Спасибо огромное...Информация представлена очень интересно..Благодарю автора...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz