Меню сайту
Розділи новин
Гроші по-херсонськи [5]
Культура та відпочинок [15]
Cуспільно-політичне життя [45]
Афіша та анонси [25]
Люблю поїсти [7]
Наше опитування
Як часто Ви відвідуєте вистави театру ім. М. Куліша?
Всього відповідей: 63
Головна » 2008 » Червень » 20 » Групове хуліганство з використанням екскрементів у кабінеті мера Херсона
Групове хуліганство з використанням екскрементів у кабінеті мера Херсона
13:24
У вівторок 17 червня о 9 години ранку депутат міської ради Сергій Кириченко увірвався в кабінет мера Херсона Володимира Сальдо  і вилив на стіл міського очільника ємність з екскрементами. Причина такого протестного вчинку депутат прояснив так:

 «Вже 11 днів міський голова ігнорує рішення депутатів міськради про передачу пляжу «Лілея» міській громаді. Він наполегливо не підписує рішення сесії.  Мало того, біля входу на пляж виставили мордоворотів з охоронної фірми «Кріс». Вони не пропускають безкоштовно херсонців на пляж. Я особисто [Кириченко]  в суботу – неділю стояв біля входу і забезпечував безкоштовний прохід городянам. Але я не можу там знаходитися вічно .

Пан Сальдо зі своїм другом мульті-мілліонером Тишкевічем [Олексій Тишкевіч підприємець, депутат обласної ради фракція БЮТ, саме із ним ведеться боротьба за поверненя пляжу у законну власність громади міста] вважають нас бидлом. Бидлом, з яким можна поводитися, як їм заманеться.  Можна пускати до річки, а можна і не пускати.  Тому, я узяв трилітровий бутель з собачим лайном, зайшов до Сальдо в кабінет і кинув йому під стіл. Це моє «алаверди»».

Сергій Кириченко спростував інформацію про затримання його міліцією. У своїх діях він, як Заслужений юрист України, не бачить порушення громадського порядку.  За його словами, до  будь-якої акції протесту він добре готується.  На всяк випадок - заходив в кабінет до мера з двома свідками. Свої дії депутат міськради документував на відеокамеру.    

Нагадаємо: Сергій Кириченко, в Херсонській міськраді представляє блок власного імені – «Громадський контроль – блок Сергія Киріченко». Також пан Кириченко двічі обирався Народним депутатом України. Сергій Олександрович самий епатажний борець з Володимиром Сальдо. Свій «Хрестовий похід» проти міського голови він почав із спалювання імпровізованого опудала мера. Потім на сесії міськради на знак протесту проти приватизації міського пляжу «Лілея»  поливав пан Сальдо водою, посипав піском і приносив цеглину із зруйнованих городянами бунгало/траходромах незаконно відбудованих на пляжі паном Тишкевічем.

Реакція міського голови Володимира Сальдо на уранішню подію послідувала негайно. На 15-00 був призначений брифінг.  Прес-секретар попередила строго: жодних питань. Це брифінг, а не прес-конференція. За словами міського голови, коли його не було в будівлі мерії, не дивлячись на протест секретарки, в його кабінет пройшов Кириченко. З ним ще дві люди. Потім секретар почула дзвін розбитого скла. Неначе лопнула ємність. Володимир Васильович класифікував дії колеги з депутатського корпусу по ст. 296 УК – хуліганство. Групове. Здійснене, з особливою зухвалістю, неповагою до громадськості і особливим цинізмом.  Він написав заяву в правоохоронні органи. Хоча, особливого оптимізму по їх реакції на правопорушення не має. За поливання його водою і посипання піском Кириченко до цих пір не притягнений до відповідальності.     

Мер вважає, що його життю і здоров'ю загрожувала небезпека. Хоча його і не було в той момент в кабінеті. Причина - склад суміші яку розлив  Киріченко в його кабінеті. Вона зараз узята фахівцями для аналізу.

Навпаки, сам винуватець інформаційного приводу [Кириченко] не став робити секрету із складу того що знаходилося в бутлі. За його твердженням для «замісу» відбиралося «собаче лайно із стійким запахом, добре оброблене мухами».

За матеріалами сайту ГР "Відродження Херсона"
Категорія: Cуспільно-політичне життя | Переглядів: 1281 | Додав: Єгор | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 4
4 wcr  
0
а слабо rss прикрутить к ньюсленте?

3 arthur  
0
ну просто супер Сальду гівном залили ) у мене знайома в сан епідемі працює (раозказувала шо він годину весь в гівні сидів поки вони не приїдуть і не засвідчать ( от кауров інша справа , того гівном облили так він у фонтані обмився і давай далі триндіти !

2 biata  
0
Авторе! Навіщо пишете, що Тишкевіч - депутат фракції БЮТ???? Це ж не так.

1 The President  
0
КИРИЧЕНКО МОЛОДЦА! ТОЛЬКО ТАК МОЖНО БОРОТСЯ С ЭТИМИ УРОДАМИ!
З.Ы Я ПРЕДСТАВЛЯЮ С КАКИМ СТРЕМОМ САЛЬДО ХОДИТ ПО ГОРОДУ ИЛИ ВЫСТУПАЕТ НА СЕССИЯХ... ЗАШУГАННЫЙ... ЫЫЫЫЫЫ!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz